Man (19) neergestoken na drugsruzie op parkeerplaats in Eindhoven, politie zoekt scooterrijder

EINDHOVEN - Op een parkeerplaats in de Fuutlaan in Eindhoven is donderdag een 19-jarige man neergestoken. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om een ruzie over drugs. Het slachtoffer raakte zwaargewond.

Nadat de man - die in de buurt van de Albert Heijn aan de Vestdijk ook al problemen zou hebben gehad - werd neergestoken, werd hij door een scooterrijder bij de Tramstraat afgezet. Daar zag een voorbijganger de man en die belde de politie. De politie is begonnen met een onderzoek naar de steekpartij.

Het slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Donderdagavond vernam de politie dat het 'al een stukje beter' met hem ging. De dader is nog spoorloos. De politie bekijkt camerabeelden uit de buurt om hem op te sporen. 

Tekst gaat verder onder de tweet

Getuige
De politie is specifiek op zoek naar een scooterrijder. Volgens de politie is het slachtoffer gewond bij deze scooterrijder achterop gesprongen en werd hij vervolgens bij de Tramstraat afgezet. De politie was eerder op zoek naar een man met een hondje. Deze getuige heeft zich inmiddels gemeld, laat de politie weten.


 

print corrigeer
Publicatie: donderdag 13 september 2018 - 19:17
Auteur: Roxanne Hazenberg