Invloed van geldschieter Jordania langzaam zichtbaar, Bulgaars jeugdinternational naar FC Den Bosch

DEN BOSCH - De hand van geldschieter Kakhi Jordania wordt langzaam zichtbaar bij FC Den Bosch. De club heeft opnieuw een verrassende aankoop gedaan. De Bulgaarse centrale verdediger Stefan Velkov (21) komt over van Slavia Sofia, een club die uitkomt in de hoogste voetbaldivisie in Bulgarije.

Eerder werd al bekend dat FC Den Bosch de Nederlands-Marokkaanse Imrane Oulad Omar overneemt van AS Trencin in Slowakije. 

'Een goed gevoel'
Velkov heeft een contract getekend voor een seizoen, met een optie aan Bossche zijde voor nog twee seizoenen. De verdediger speelde de laatste vijf jaar voor de Bulgaarse club, hij was ook  aanvoerder van de nationale ploeg van Bulgarije Onder 21.

Velkov over zijn overstap naar FC Den Bosch: “Ik krijg een goed gevoel bij de club. Ik kijk er naar uit om hier aan de slag te gaan met het elftal en de technische staf. Ik ben ervan overtuigd dat ik me zowel op het veld als op persoonlijk vlak goed kan doorontwikkelen.”

'Goed spelinzicht'
Directeur Paul van der Kraan over de komst van Stefan Velkov: “Stefan is een fysiek sterke speler met een goed spelinzicht.” 

De transfersom is niet bekendgemaakt.

LEES OOK: Georgische geldschieter Kakhi Jordania neemt FC Den Bosch over

print corrigeer
Publicatie: vrijdag 10 augustus 2018 - 13:26
Auteur: Malini Witlox